VIL DU LÆRE AT SVØMME? TRIATLON er for alle -

INFO MØDE ONSDAG DEN 21. OKT KL. 18.30-1930, kom og hør mere om:

at det også for dig, som måske ikke kan svømme (endnu). Men det kan læres - uanset din alder, hvis du gerne vil. Så går du med en lille drøm om at lave lidt triatlon, så hvorfor ikke starte nu? 
HUSK triatlon er alle mulige distancer, hvis man vil være med i konkurrencer. Det er altså ikke kun en hel ironman, men også f.eks. 1/6 - 1/10 - 1/4 eller ½. Eller måske er OL distancen noget for dig? Eller en X-terra, hvis du er mere til cross/MTB og trail løb? Måske vil du "bare" træne lidt alsidigt. Man behøver ikke at være med i konkurrencer for at være med i klubben
TRI klubben tilbyder 3 timers svømmetræning om ugen, hvor der er mulighed for at lære at svømme.

Der er specifik svømmetræning (crawl) om søndagen for helt nye (også for dig, der måske er lidt vandskræk). Det kræver blot lidt tålmodighed - for alle kan lære at svømme. Det er næsten hver søndag fra kl. 08.00 til 09.00 frem til ca. marts/april 2021.
Men ellers er du selvfølgelig også velkommen onsdage og lørdage. Lørdag er der også ca. 20 min. svømmeteknik træning med en coach på kanten. Se vores træningstider her på hjemmesiden. Og der er altid et program, som du kan følge, hvis du har lyst.
Du er velkommen til at kontakte klubben, hvis du vil vide mere (lajlaogjan@gmail.com)
Håber vi ses.