Formanden gennem 10 år, Henrik Stubbe, stopper i bestyrelsen i Vejen Tri & Motion.

Lørdag den 11. Jan. 2020 afholdt klubben den årlige generalforsamling, hvor også FIDUSPOKALEN blev uddelt.

Årets "FIDUS", Frank Holst, til venstre. Henrik Stubbe (afgående formand), til højre 

Formand Henrik havde annonceret, at han ville stoppe i bestyrelsen, så det kom ikke som nogen overraskelse. Generalforsamlingen havde, udover formanden, to andre på valg. Disse to - Helgi Snæbjörnsson og Claus Eriksen blev genvalgt. Ny i bestyrelsen blev Tage Svendsen. Stor tak til Henrik for alt det gode arbejde, der er lavet gennem årene. Du vil være savnet.   
 
På generalforsamlingen blev fiduspokalen, som nævnt uddelt. Den blev givet til FRANK HOLST. I indstillingen lød det bl.a.:
 
"Sidste år valgte bestyrelsen ikke at uddele fiduspokalen. I år var vi ikke i tvivl. Den går naturligvis til dig Frank for din helt fantastiske præstation, og i mod alle odds at gennemføre en ironman i Flensborg/Glücksburg. Vi er imponeret over din viljestyrke og din ukuelige optimisme. Alle holdt vejret da starten gik, både dem, der var fysisk tilstede og os der fulgte dig online: Ville du klare tidscuttet i svømning. Men du gjorde det sku. Stort tillykke".
 
For dem, der ikke ved det, så lider Frank af en uhelbredelig sygdom, som kaldes Lewy Body Demens. Det er en sygdom, som kombinerer både parkinson og demens. Da Frank fik det at vide i december 2018, meddelte han, at han gerne ville prøve at lave en sidste ironman. Frank har problemer med at løfte højre arm, så derfor var der en reel bekymring for, om han kunne klare tidskravet i svømningen. Det er ikke helt så nemt, at svømme, når den ene arm ikke rigtig vil, som man gerne selv vil. Derfor bekymringen, som heldigvis blev gjort til skamme.

I mål. Fra venstre Jan Hichmann, Jan Wolff og Torben Børsting. Frank Holst i midten.  

Frank havde dog brug for hjælp til at gennemføre sin ironman. Denne hjælp fik han i alle tre discipliner. Derfor fik TORBEN BØRSTING og JAN WOLFF også en fiduspokal. De hjalp ham i hhv. svømningen og på cyklen. Det var en træt Frank, der kom op efter svømningen, selvom Torben havde skærmet ham så godt han kunne for andre svømmere, og løbsdommeren mente heller ikke det var forsvarligt at fortsætte. Men Torben og Jan W. fik ham heldigvis overtalt, og de tog ansvaret for Frank, hvorefter Jan W cyklede af sted med en lidt slingrende Frank. Jan W. oplevede også at blive stoppet af dommere for at lægge på hjul af Frank - hvilket man ikke må i TRI. Arrangørerne vidste godt, at Frank havde hjælpere med, men den information var ikke kommet ud til alle. Under løb fik Frank hjælp af sin ven Jan Hichmann, som ikke er medlem af klubben - og derfor får han ikke en fiduspokal. Men han fulgtes også med ham rundt i løb, som de to andre havde gjort det i de foregåede discipliner, og han løb i mål med ham.
 
 
Torben Børsting & formanden

Jan Wolff & formanden
 
Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende således:
 
Formand: Lajla L. Wolff
Næstformand: Claus Eriksen
Sekretær: Helgi Snæbjörnsson
Kasserer: Jesper Skov Jørgensen
Sportslig ansvarlig: Tage Svendsen 

Opgaven for bestyrelsen fremadrettet er bl.a. at prøve at få flere medlemmer ind i vores klub ved at bygge videre på de tiltag, der allerede er startet op. Nemlig at "TRI er for alle". Klubben syntes det er ærgerligt, at vi tilsyneladende har et image "ude i byen" om at det kun drejer sig om at lave hele ironmans. Det er en stor misforståelse, og det vil klubben prøve at aflive.  TRI er blot en benævnelse for 3 sportsgrene: svømning, cykling og løb. Og der findes flere kombinationer af disse 3, samt mange forskellige distancer. LÆS FOLDEREN, som også findes på hjemmesiden.